سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سایت پزشکی

ساده ترین روش های خانگی درمان سرفه خشک و خلط دار

درمان سرفه,درمان سرفه خشک,درمان سرفه شدید,درمان سرفه کودکان,درمان سرفه های خشک,درمان سرفه های شدید,درمان سرفه خلط دار,درمان سرفه نوزاد,درمان سرفه در بارداری,درمان سرفه شدید کودکان,درمان سرفه خشک مزمن,درمان سرفه خشک کودکان,درمان سرفه خشک نوزاد,درمان سرفه خشک با نشاسته,درمان سرفه خشک سرماخوردگی,درمان سرفه خشک در طب سنتی,درمان سرفه خشک حساسیتی,درمان سرفه خشک در بارداری,درمان سرفه شدید و خشک,درمان سرفه شدید خشک,درمان سرفه شدید در دوران بارداری,درمان سرفه شدید کودک,درمان سرفه شدید در بارداری,درمان سرفه شدید سرماخوردگی,درمان سرفه شدید بزرگسالان,درمان سرفه شدید همراه با خلط,درمان سرفه کودکان زیر 2 سال,درمان سرفه کودکان در طب سنتی,درمان سرفه کودکان خیراندیش,درمان سرفه کودکان در شب,درمان سرفه کودکان زیر یک سال,درمان سرفه کودکان با طب سنتی,درمان سرفه کودکان در خانه,درمان سرفه کودکان 6 ماهه,درمان سرفه کودکان زیر دو سال,درمان سرفه های خشک در کودکان,درمان سرفه های خشک طولانی مدت,درمان سرفه های خشک زن باردار,درمان سرفه های خشک بعد از سرماخوردگی,درمان سرفه های خشک کودکان,درمان سرفه های خشک شبانه,درمان سرفه های خشک در طب سنتی,درمان سرفه های خشک در نوزادان,درمان سرفه های خشک با گیاهان دارویی,درمان سرفه های شدید شبانه

درمان سرفه , درمان سرفه خشک , درمان سرفه شدید , درمان سرفه کودکان

سرفه های مداوم و خشک بسیار آزار دهنده میباشد و در صورت عدم درمان و رعایت نکردن نکات بهداشتی میتواند باعث مشکلات اجتماعی برای افراد در محل کار و تحصیل و… شود . پس با سایت جسارت همراه شوید و از روش های ساده و بسیار کم هزینه برای درمان سرفه استفاده نمایید.

شاید این روزها خیلی شنیده‌اید که دوستان و اطرافیان شما پس از بهبود سرماخوردگی همچنان از سرفه رنج می‌برند و شاید هم خود شما این مشکل را دارید. سرفه مزمن می‌تواند علل مختلفی داشته باشد؛ از جمله علل سرفه مزمن می‌توان به حساسیت و آلرژی، سینوزیت و ترشحات پشت حلق، آلودگی هوا، گرد و غبار، برگشت اسید معده یا ترش کردن، سیگار کشیدن، حیوانات خانگی، عفونت ریه، التهاب حلق، سل و بدخیمی اشاره کرد. گاهی سرفه علامت یک بیماری است، بنابراین در برخورد با سرفه‌های مزمن و طولانی حتما بایدبه پزشک مراجعه کرد و علت آن را پیدا و درمان کرد.

درمان سرفه

سرفه‌ها به‌طورکلی به دو دسته‌ی خشک و خلط‌دار تقسیم می‌شوند. سرفه‌ی خلط‌دار سرفه‌ای است که می‌تواند به دفع خلط و مخاط از بدن کمک کند. این سرفه‌‌ها نیازی به سرکوب ندارند، زیرا به لطف آنها ریه و سینه‌تان از آلودگی‌ها تخلیه می‌شود. با این حال برخی درمان‌ها از جمله مصرف مواد خلط‌آور با رقیق کردن مخاط به دفع آسان‌تر آن کمک می‌کند.  اما درباره‌ی سرفه‌ی خشک متفاوت است. این نوع سرفه، سرفه‌ای است که هرچه سریع‌تر باید از آن خلاص شوید. برای رهایی از این سرفه‌ها از مواد نرم‌کننده‌ (دمولسنت) استفاده کنید. این مواد غشای مخاطی ملتهب را نرم و مواد حساسیت‌زا را دفع می‌کنند و موجب بهبودی می‌شوند. به‌جای استفاده از محلول‌های شیمیایی برای درمان هر بیماری جزئی، بهتر است از درمان‌های خانگی کم‌ضرر استفاده کنید. این درمان‌ها علاوه بر اینکه مضر نیستند نسبت به اغلب شربت‌ها طعم بهتری دارند.

درمان سرفه , درمان سرفه خشک , درمان سرفه شدید , درمان سرفه کودکان

شاید به‌دانه از شناخته‌شده‌ترین درمان‌های سرفه باشد. میوه به، دانه‌های لعاب‌داری دارد که نرم‌کننده سینه و خلط‌آور هستند. به همین دلیل در تسکین سرفه موثرند.  دانه‌های به را کمی در آب خیس می‌کنند و بعد از اینکه لعاب آن خارج شد، آن را می‌خورند. به علاوه می‌توان دانه به را روی زبان قرار داد و لعاب آن را به مدت چند دقیقه مکید، اما باید به خاطر داشت که دانه به را نباید جوید!  جوشانده به‌دانه نیز در مواردی استفاده می‌شود. برای تهیه آن کمی دانه به را در آب جوش می‌ریزند و می‌جوشانند تا به صورت ژله‌ای دربیاید و سپس می‌توان آن را برای درمان سرفه مصرف کرد.

درمان سرفه خشک

سرفه‌ی خشکی که بعد از علائم سرماخوردگی باقی می‌ماند می‌تواند علل مختلفی داشته باشد. برخی افراد ممکن است در اثر تنفس هوای خشک و گرم به سرفه بیفتند. این پدیده بیشتر در اثر وجود مواد حساسیت‌زا و تحریک‌کننده‌های محیطی در هوا رخ می‌دهد. وقتی در پاییز بخاری را روشن می‌کنید، گرد و غبار و موادی که در طول تابستان در آن جمع شده‌اند در هوا پراکنده و موجب سرفه‌ خشک می‌شوند.  دود سیگار، محرک‌های محیطی، حساسیت‌ها، قطره‌های بینی و آسم از دیگر دلایل بروز سرفه‌ خشک است. برخی بیماری‌های مزمن ریه نیز می‌توانند موجب سرفه‌های خشک شوند. البته برخی افراد هم بدون دلیل خاص و فقط از روی عادت سرفه می‌کنند.  ریفلاکس معده یکی دیگر از دلایل سرفه خشک است. در این مواقع معمولا علائم دیگری مانند سوزش سرِ دل، سوزش گلو و افزایش بزاق نیز مشاهده می‌شود. سیاه‌سرفه، آنفولانزا، بلعیدن یا استشمام چیزی، مایکوپلاسما، نِمُنیا (سینه‌پهلو) و تکرر بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی ساده نیز از سایر دلایل بروز سرفه‌های خشک است. همچنین سرفه خشک ممکن است در نتیجه‌ی عوارض جانبی برخی از داروهای قلب و فشار خون باشد.

درمان سرفه , درمان سرفه خشک , درمان سرفه شدید , درمان سرفه کودکان